Şirket Haberleri
Altium Türkiye’den Laboratuvar Otomasyonuna Yeni Güç: Skalar
Laboratuvar teknolojileri alanındaki güçlü marka portföyümüzü genişletmeye devam ediyoruz. Mart 2026 itibarıyla, Hollanda merkezli Skalar Analytical B.V.’nin Türkiye distribütörlüğünü üstleniyoruz.
1965 yılından bu yana faaliyet gösteren Skalar; özellikle Continuous Flow Analysis (CFA) sistemleri ve laboratuvar otomasyon çözümleriyle çevre, su & atık su, tarım, gıda ve endüstriyel analiz laboratuvarlarında global ölçekte güvenilir bir referans noktasıdır. Yüksek hassasiyet, güçlü otomasyon kabiliyeti ve uzun dönemli performansıyla öne çıkan Skalar sistemlerini Türkiye pazarındaki operasyonunu üstlendiğimizi paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.
Bu iş birliği kapsamında Skalar ürünlerinin satış, kurulum, uygulama desteği, eğitim ve satış sonrası teknik servis hizmetlerini kendi uzman ekibimizle sağlayacağız. Amacımız; rutin analiz süreçlerinde doğruluk, verimlilik ve sürdürülebilir performans arayan laboratuvarlara güçlü ve uzun vadeli çözümler sunmak.
Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.







